Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Εξάστεροι... σχεδόν πρωταθλητές!

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Παγκρατιακός στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής επικρατώντας με το διαστημικό 0-6 της Βράχας και πλέον κρατάει αγκαλιά τον τίτλο του πρωταθλητή. Πριν αρχίσει το παιχνίδι πολλοί περίμεναν γκέλα των πρωτοπόρων, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και άπαντες στην ομάδα ετοιμάζονται για το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα Λαμίας. Εκεί όπου μια απλή νίκη σημαίνει κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδος στην Α1 κατηγορία της Φθιώτιδας.
Πριν συμπληρωθούν πέντε λεπτά αγώνα ο Λαΐνας έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ γράφοντας το 0-1. Στο 29' ο Ντούζγος με άπιαστο σουτ στο αριστερό παραθυράκι έκανε το 0-2 και έβαλε για τα καλά τον Παγκρατιακό σε θέση οδηγού.
Όλα τελείωσαν μέσα σε ένα δίλεπτο στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 48' ο Γιώργος Τσιγκόλης πέτυχε το γκολ της χρονιάς με απ'ευθείας εκτέλεση κόρνερ, γράφοντας το 0-3. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λαΐνας πέτυχε το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 70' έγραψε το 0-5, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ. Τέλος, στο 81' ο Πεϊβάνης πήρε το ριμπάουντ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Τσιγκόλη στο δοκάρι (!), και διαμόρφωσε το τελικό 0-6.
Το Παγκράτι γιορτάζει. Όλα δείχνουν ότι αυτή η ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια την προσεχή Κυριακή, μένει όμως ακόμα ένα ματς το οποίο πρέπει να αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα ώστε η ομάδα να φτάσει στη νίκη-τίτλο. Άλλωστε με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ο τίτλος θα καταλήξει αλλού.
Η δουλειά δεν τελείωσε. Θα τελειώσει την Κυριακή. Οι ποδοσφαιριστές καλούν τον κόσμο του Παγκρατίου να δώσει μαζικά το παρόν στο τελευταίο παιχνίδι και να σπρώξει την ομάδα στην κατάκτηση της κορυφής!
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Δελούκας, Ίβρος, Λάππας, Μιχαλόπουλος, Κόντος, Ντούζγος (73' Τσιάρας), Λαΐνας (70' Παγιούλας), Τσουκαλάς, Παπαδήμας (63' Πεϊβάνης), Καραδήμας, Τσιγκόλης Γ.. Στον πάγκο έμειναν οι Ταμπακολόγος Π., Σαλογιάννης και Κουκογιάννης.

                  ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-3-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου