Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δύο βήματα από τον τίτλο ο Παγκρατιακός!

Αποστολή εξετελέσθη για τον Παγκρατιακό, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Ομβριακής για την 20ή αγωνιστική και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα παρουσιάστηκαν αρκετά αγχωμένοι και δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, πήραν όμως τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και πλέον κοιτάζουν το επόμενο καθοριστικό παιχνίδι με τη Βράχα εκτός έδρας.
Το σημείο κλειδί για τον Παγκρατιακό σ'αυτό το ματς θα ήταν να καταφέρει να προηγηθεί νωρίς, ώστε να απαλλαχθεί από το λογικό άγχος. Και αυτό έγινε πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο παιχνίδι, αφού στο 18' ο Μιχαλόπουλος πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λαΐνα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Παρά το προβάδισμα στο σκορ όμως η ομάδα του Πάνου Αλεξίου δεν συνέχισε το ίδιο καλά και με δυσκολία έφτανε στην αντίπαλη περιοχή, απειλώντας μόνο με στημένες φάσεις.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με την Ομβριακή να απειλεί σε 1-2 περιπτώσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει. Ούτε οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τη μεγάλη φάση για ένα δεύτερο γκολ, κατάφεραν όμως να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ και να φτάσουν τελικά σε μία ακόμα νίκη-τίτλου.
Όλα τα λεφτά πλέον είναι το ερχόμενο ματς κόντρα στη Βράχα για την προτελευταία αγωνιστική. Αν ο Παγκρατιακός περάσει με ''διπλό'' και από αυτή την πολύ δύσκολη έδρα, όλοι θα ετοιμαστούν για την φιέστα τίτλου στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Αίαντα Λαμίας...
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Δελούκας, Τσιγκόλης Γ. (60' Παγιούλας), Μιχαλόπουλος, Τσουκαλάς, Κόντος, Καραδήμας, Λαΐνας, Λάππας, Ίβρος, Ντούζγος (65΄ Πεϊβάνης), Παπαδήμας. Στον πάγκο έμειναν οι Ταμπακολόγος Π., Σαλογιάννης, Τσιάρας και Κουκογιάννης.

                 ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-3-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου