Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Πέρασε και από το Πετρωτό ο Παγκρατιακός

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το Πετρωτό ο Παγκρατιακός κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 2-0 στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής. Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χαρακτήρα και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο μέρος ο Παγκρατιακός ήταν νωθρός και δεν κατάφερε να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μάλιστα δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στα μέσα του ημιχρόνου για εκτός φάσης χτύπημα στον Παπαδήμα.
Στην επανάληψη η ομάδα του Πάνου Αλεξίου εμφανίστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και δίκαια έφτασε στην επικράτηση πετυχαίνοντας δύο γκολ ενώ είχε και δύο δοκάρια. Στο 50' ο Γιώργος Τσιγκόλης σημάδεψε τη συμβολή των δοκών με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λαΐνα. Πέντε λεπτά αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Βασίλη Λαΐνα να παίρνει το ριμπάουντ μετά από σουτ του Παγιούλα και να πλασάρει εύστοχα για το 0-1.
Στο 67' ο Γιώργος Τσιγκόλης σημάδεψε για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Ντούζγου. Τελικά στο 88' ο Ορέστης Τσιγκόλης σφράγισε τη νίκη για το Παγκράτι εκτελώντας εύστοχα το πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος και γράφοντας το τελικό 0-2.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Δελούκας, Ίβρος, Λάππας, Μιχαλόπουλος, Τσουκαλάς, Ντούζγος, Λαΐνας, Τσιγκόλης Γ. (80' Πεϊβάνης), Τσιγκόλης Ορ., Καραδήμας, Παπαδήμας (35' Παγιούλας). Στον πάγκο έμειναν οι Ταμπακολόγος Π., Κόντος και Σαλογιάννης.

          ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-3-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου