Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Πανάξιο Πρωτάθλημα για τον Παγκρατιακό

Όταν μια ομάδα τελειώνει το πρωτάθλημα έχοντας 21 νίκες σε 22 παιχνίδια, τότε δίκαια σηκώνει την κούπα του πρωταθλητή. Ο Παγκρατιακός ολοκλήρωσε με άλλη μια νίκη τη φετινή κούρσα και αναδείχτηκε πρωταθλητής στον όμιλό του, έχοντας το απόλυτο στην έδρα του με 11 νίκες σε ισάριθμα ματς καθώς και την καλύτερη επίθεση με 75 γκολ.
Στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ο Παγκρατιακός επικράτησε με 2-0 του Αίαντα Λαμίας. Μόλις στο 5' ο Λαΐνας εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιώργος Τσιγκόλης από το σημείο του πέναλτυ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πάλι ο Αίαντας έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Δελούκας κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Τελικά στο 70' ο νεαρός Κιόσιας, στην πρώτη του φετινή συμμετοχή, έκανε την κούρσα από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Λαΐνας με κοντινό σουτ έγραψε το τελικό 2-0.
Με τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμο. Απονομή πρωταθλήματος δεν έγινε, οι σαμπάνιες όμως έρρεαν άφθονες όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες!
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Δελούκας, Ίβρος, Λάππας, Τσουκαλάς, Κόντος, Πεϊβάνης, Λαΐνας (80' Πέπερας), Τσιγκόλης Γ., Μιχαλόπουλος, Καραδήμας (75' Τσιάρας), Παπαδήμας (65' Κιόσιας). Στον πάγκο έμειναν οι Ταμπακολόγος, Σαλογιάννης, Κουκογιάννης και Παγιούλας. 

             ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-3-3)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου