Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αστοχία και διαιτησία έκριναν το ντέρμπι

Ο Παγκρατιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από τον Ευρυτανικό με 2-0 στο γήπεδο των Γαλανέικων. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία, θα μπορούσαν όμως, αν αξιοποιούσαν τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν να φύγουν από το γήπεδο με βαθμό ή βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πάνου Αλεξίου είχε αρκετά καλή παρουσία και έφτασε κοντά στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις. Μοιραίοι παίκτες οι Ορέστης Τσιγκόλης και Γιώργος Παπαδήμας που αστόχησαν σε δύο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, χάνοντας την ευκαιρία να δώσουν το προβάδισμα στο Παγκράτι. Κόντρα στη ροή του αγώνα και χωρίς υποψία φάσης, ο Ευρυτανικός προηγήθηκε με 1-0 στο 30' μετά από τραγική ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενουμένων. Η φάση του 40ού λεπτού σημάδεψε τον αγώνα. Ο Παγκρατιακός κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Ίβρου, ο διαιτητής όμως δεν απέβαλε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, παρ'όλο που ο επιθετικός του Παγκρατίου βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Παπαδήμας αστόχησε από τα έντεκα βήματα και το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν στο μισό γήπεδο τον Ευρυτανικό, είχαν δοκάρι και αρκετές καλές στιγμές, χωρίς να καταφέρουν όμως να σκοράρουν. Σε μία κόντρα επίθεση, στο 80', οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους και το τελικό 2-0 γκρέμισε τον Παγκρατιακό από την κορυφή της βαθμολογίας. Αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο 85' ο αρχηγός των φιλοξενουμένων, Πάνος Τσουκαλάς.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Δελούκας, Τσιάρας, Μιχαλόπουλος, Κόντος, Τσουκαλάς, Πε'ι'βάνης, Λάππας, Ίβρος, Τσιγκόλης Ορ., Ντούζγος (67' Καραδήμας), Παπαδήμας. Στον πάγκο έμειναν οι Σαλογιάννης, Πέπερας και Τσιγκόλης Γ.. 
                     ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-2-3-1)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου