Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Καλή αρχή και πρώτο τρίποντο!

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Παγκρατιακός τη φετινή του πορεία κερδίζοντας εκτός έδρας την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας με το άνετο 1-3. Η ιστορία μάλιστα επαναλήφθηκε αφού και πέρυσι στην πρεμιέρα οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα!
Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ορέστης Τσιγκόλης που σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του. Τα δύο πρώτα σε διάστημα δύο λεπτών (34' το 0-1, 36' το 0-2) με κοντινά πλασέ και το τρίτο στο ξεκίνημα της επανάληψης με τακουνάκι στην κίνηση μετά από ωραία σέντρα του Παπαδήμα (0-3). Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν σε 1-3 στο 62' χωρίς να απειλήσουν περαιτέρω την ομάδα του Πάνου Αλεξίου.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Δελούκας, Ίβρος, Μιχαλόπουλος, Τσουκαλάς, Κόντος, Πε'ι'βάνης, Τσιγκόλης Ορ., Τσιγκόλης Γ. (46' Καραδήμας), Παπαδήμας, Ντούζγος (65' Λέρης), Λάππας (88' Πέπερας). Στον πάγκο έμειναν οι Τσιάρας και Σαλογιάννης.   

            ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-3-3)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου