Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Επτά γκολ και... ένα μακροβούτι!

Στην... πισίνα του γηπέδου Καλυβίων ο Παγκρατιακός φιλοδώρησε με επτά γκολ το Μακρολίβαδο και έκανε το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα. Τρομερές λασπομαχίες και πολύ... κολύμπι είχε το μενού του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο ευρύ 7-1, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα.
Η γρήγορη ισοφάριση του Παγκρατίου με τον Ίβρο ήταν καθοριστική αφού η συνέχεια ήταν καταιγιστική, κάτω από συνεχή βροχή και σε ένα γήπεδο-βούρκο. Το 2-1 έγινε με αυτογκόλ μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδήμα.
Στην επανάληψη, και μόλις στο 47' ο Ορέστης Τσιγκόλης κλείδωσε τη νίκη κάνοντας το 3-1 με κοντινό πλασέ. Ακολούθησαν άλλα τρία γκολ από τους Παπαδήμα (2) και Μιχαλόπουλο (σουτ από τα σαράντα μέτρα!), ενώ το τελικό 7-1 έγινε με ένα ακόμα αυτογκόλ των φιλοξενούμενων.
Καλύτερος... κολυμβητής αναδείχθηκε ο Τάκης Ντούζγος με ένα καταπληκτικό μακροβούτι (στη φάση του 5-1) μένοντας κάτω από το νερό για αρκετά δευτερόλεπτα...
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Δελούκας, Τσιάρας (73' Λέρης), Μιχαλόπουλος (85' Πέπερας), Κόντος, Τσουκαλάς, Πε'ι'βάνης, Παπαδήμας, Τσιγκόλης Γ., Τσιγκόλης Ορ., Ντούζγος, Ίβρος (60' Λάππας). Στον πάγκο έμειναν οι Σαλογιάννης και Καραούζας.
                      ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-3-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου