Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Πρώτο τρίποντο στο σπίτι του

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα (και πρώτη στο γήπεδό του) πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα ο Παγκρατιακός. Στο γήπεδο Καλυβίων η ομάδα του Πάνου Αλεξίου υποδέχτηκε τη Ν.Γιαννιτσού την οποία και κέρδισε με το άνετο 3-0.
Μόλις στο 7' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αλεξίου να εκμεταλλεύεται ωραία σέντρα του Πειβάνη Δ. από δεξιά και με σουτ στην κίνηση να γράφει το 1-0. Ανάλογη συνέχεια δεν υπήρξε και το Παγκράτι ''κάθησε'' μετά το γκολ. Μάλιστα λίγο έλειψε να πληρώσει αυτή την αδράνεια όταν στο 35' οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση, όμως το δοκάρι έσωσε τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε και στο 58' το Παγκράτι διπλασίασε τα τέρματά του. Μετά από κόρνερ του Ταμπακολόγου Κ. αμυντικός των φιλοξενουμένων έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (2-0). Το τελικό 3-0 έγραψε ο Μιχαλόπουλος (δεύτερο σερί ματς που σκοράρει) με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Με αυτή τη νίκη το Παγκράτι έφτασε τους 8 πόντους, ενώ υποδέχεται την επόμενη Κυριακή το Μακρολίβαδο στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Ταμπακολόγος Π., Κατσακιώρης, Ίμβρος, Κατσαμπέκης, Τσουκαλάς, Πειβάνης Δ. (74' Ραγάζος), Λάππας, Ταμπακολόγος Κ. (60' Λέρης), Μιχαλόπουλος, Ντούζγος (83' Πέπερας), Αλεξίου. Στον πάγκο έμειναν οι Πειβάνης Α., Παπαδήμας, Νάσιος και Τσόγκας

         ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-4-2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου