Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Κόλλησε στο μηδέν

Μετά από μία κακή εμφάνιση ο Παγκρατιακός παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στον Αίαντα Λαμίας για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι τους ενώ ήταν άστοχοι και στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν τη νεανική ομάδα του Αίαντα και έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τους Λέρη (κυρίως), Ραγάζο και Λάππα.
Η φάση του αγώνα πάντως συνέβη στο 83' όταν ο διατητής έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Λάππα μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων.
Πλέον, ο Παγκρατιακός έφτασε τους 4 βαθμούς και από την Τρίτη θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Ομβριακή.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Ταμπακολόγος Π., Κατσακιώρης, Ίμβρος, Πειβάνης Δ., Τσουκαλάς, Ραγάζος, Λάππας, Ταμπακολόγος Κ., Λέρης, Ντούζγος, Μιχαλόπουλος. Στον πάγκο έμειναν οι Πειβάνης Α., Κατσαμπέκης, Αλεξίου, Κομπόλιας, Πέπερας και Παπαδήμας.

                  ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-4-2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου