Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Μπορούσε τη νίκη, πήρε το Χ

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Παγκρατιακός απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) στην Ομβριακή για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κατά διαστήματα πολύ καλύτεροι των γηπεδούχων και θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμα και με τους τρεις βαθμούς.
Η Ομβριακή προηγήθηκε στο 17' μετά από λάθος των αμυντικών του Παγκρατίου οι οποίοι δεν απομάκρυναν την μπάλα από την περιοχή τους. Στο 25' ο Πειβάνης Δ. κέρδισε πέναλτυ και ο Ντούζγος έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Το Παγκράτι ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, και εξαιτίας ενός παιδαριώδους λάθους του Ίμβρου, οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα στο 34' (2-1).
Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στο Παγκράτι. Στο 58' ο Μιχαλόπουλος κυνήγησε μια χαμένη φάση, τρύπωσε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 2-2. Στη συνέχεια ο Παγκρατιακός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε σωρεία ευκαιριών για ένα τρίτο γκολ. Κορυφαία στιγμή ήταν η φάση του 93' όταν ο αμαρκάριστος Λέρης πλάσαρε ψηλά άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.
Αξίζει να σημειωθεί η αναγκαστική αλλαγή του Ταμπακολόγου Π. στο 57' λόγω τραυματισμού. Τη θέση του πήρε ο Πειβάνης Α., στον οποίο ο διαιτητής χαρίστηκε στο 70' (του έδειξε κίτρινη κάρτα) όταν ανέτρεψε εκτός περιοχής αντίπαλό του που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Ταμπακολόγος Π. (57' Πειβάνης Α.), Κατσακιώρης, Ίμβρος, Κατσαμπέκης, Τσουκαλάς, Πειβάνης Δ., Λάππας (90'+ Λέρης), Ταμπακολόγος Κ., Μιχαλόπουλος, Ντούζγος (87' Ραγάζος), Αλεξίου. Στον πάγκο έμειναν οι Παπαδήμας, Κομπόλιας και Γιαννόπουλος.

                                  ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου