Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Εύκολη νίκη για το Παγκράτι, 3-1 την Ακαδημία

Την ενδέκατη νίκη σε δώδεκα παιχνίδια πανηγύρισε το Σάββατο ο Παγκρατιακός κερδίζοντας με 3-1 την ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας.
Σκόρερς για τους γηπεδούχους οι Τσιγκόλης Ορέστης στο 41', Λαΐνας Βασίλης στο 64' (σκόραρε στο ντεμπούτο του ο έμπειρος επιθετικός) και Παπαδήμας Γιώργος στο 89'. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προσωρινά μειώσει σε 2-1 στο 85'.
Το προσεχές σαββατοκύριακο η ομάδα του Πάνου Αλεξίου θα κάνει το ρεπό της, λόγω του παιχνιδιού με το Μακρολίβαδο που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Σε δέκα μέρες από σήμερα έρχεται το ματς τίτλου με τον Ευρυτανικό και ήδη η ομάδα κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι!
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Ταμπακολόγος Π., Καραδήμας (84' Σαλογιάννης), Μιχαλόπουλος, Κουκογιάννης, Τσουκαλάς, Ίβρος, Τσιγκόλης Ορ., Λάππας, Παγιούλας Λ. (60' Λαΐνας), Ντούζγος (67' Πεϊβάνης), Παπαδήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου