Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη ρουτίνας στα Γαλανέικα για το Παγκράτι

Με μια ακόμη νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Παγκρατιακός επικρατώντας εκτός έδρας του Αίαντα Λαμίας με 2-4. Με δέκα νίκες σε έντεκα παιχνίδια η ομάδα του Πάνου Αλεξίου βρίσκεται σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Ευρυτανικό και όλα δείχνουν ότι το ντέρμπι των δύο στο Παγκράτι, στην τρίτη αγωνιστική του β' γύρου, θα κρίνει πολλά.
Στο παιχνίδι των Γαλανέικων ο Παγκρατιακός προηγήθηκε στο 20' με κοντινό σουτ του Λάππα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 36' σε 1-1, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ορέστης Τσιγκόλης με κοντινό πλασέ από γύρισμα του Ίβρου έκανε το 1-2.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 1-3 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Λάππα  στο 75', ενώ ο ΄Ιβρος έγραψε το 1-4 στο 86'. Το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε στο 87'.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Ταμπακολόγος Π., Καραδήμας, Μιχαλόπουλος, Κουκογιάννης, Τσουκαλάς, Λάππας, Ίβρος, Πεϊβάνης (85' Σαλογιάννης), Παγιούλας (70' Παπαδήμας), Ντούζγος (81' Πέπερας), Τσιγκόλης Ορ..

              ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-2-3-1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου