Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ανατροπή και νίκη στο παρά πέντε για τον Παγκρατιακό

Ο Παγκρατιακός τα χρειάστηκε στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής απέναντι στο Πετρωτό και επικράτησε τελικά πολύ δύσκολα με 2-1, με το γκολ της νίκης να σημειώνεται στο 85ο λεπτό. Αξιοσημείωτο είναι ότι και τα τρία τέρματα του αγώνα προήλθαν από στημένες φάσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση και έδειξαν ότι υποτίμησαν τη δυσκολία του παιχνιδιού. Δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου, με εξαίρεση ένα αδύνατο σουτ του Ορέστη Τσιγκόλη που σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα προηγήθηκαν στο 33' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Σημείο κλειδί για το παιχνίδι ήταν η γρήγορη ισοφάριση για το Παγκράτι στο 53'. Το 1-1 ήρθε από τις δύο αλλαγές του Πάνου Αλεξίου, αφού ο Γιώργος Τσιγκόλης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Παγιούλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια το παιχνίδι παίχτηκε στο μισό γήπεδο με τους γηπεδούχους να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Τελικά, η λύτρωση ήρθε πέντε λεπτά πριν το φινάλε, όταν μετά από κόρνερ του Παπαδήμα, ο Ορέστης Τσιγκόλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Η νίκη αυτή, και μάλιστα έτσι όπως ήρθε, αποτελεί την καλύτερη ψυχολογική ένεση για την ομάδα του Παγκρατιακού ενόψει των δύο πολύ δύσκολων εκτός έδρας ντέρμπι που ακολουθούν με Νέο Μοναστήρι και Ομβριακή.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Δελούκας, Κοκουγιάννης (89' Λέρης), Μιχαλόπουλος, Κόντος, Τσουκαλάς, Λάππας, Ίβρος, Πε'ι'βάνης (46' Τσιγκόλης Γ.), Τσιγκόλης Ορ., Παπαδήμας, Πέπερας (35' Παγιούλας). Στον πάγκο έμειναν οι Ταμπακολόγος Π. και Σαλογιάννης.

                 ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-2-3-1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου