Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Εύκολο πέρασμα από Μελιταία

Περίπατο έκανε ο Παγκρατιακός στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής κερδίζοντας 0-4 εκτός έδρας τη Μελιταία. Η ομάδα του Πάνου Αλεξίου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και συνεχίζει το κυνήγι της πρώτης θέσης. 
Στο 16' ο Ίβρος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Παπαδήμα και με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 32' αλλά ο Δελούκας είπε όχι σε μοναδικό τετ-α-τετ, πέφτοντας και διώχνοντας σωτήρια τη μπάλα.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γρήγορα το 0-2 με τον Ορ. Τσιγκόλη στο 52' και στη συνέχεια το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Παπαδήμας με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-3 στο 66', ενώ ο Παγιούλας σκόραρε στην πρώτη του φετινή συμμετοχή κάνοντας με κοντινό σουτ το 0-4 στο 73'.
Επόμενο ραντεβού για το Παγκράτι το ερχόμενο Σάββατο με το Πετρωτό εντός έδρας.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Δελούκας, Καραδήμας, Κοκουγιάννης (46' Τσιγκόλης Γ.), Κόντος, Τσουκαλάς, Μιχαλόπουλος, Παπαδήμας (70' Παγιούλας), Λάππας, Τσιγκόλης Ορ., Πε'ι'βάνης (75' Πέπερας), Ίβρος. Στον πάγκο έμεινε ο Σαλογιάννης.

           ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-2-3-1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου