Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Βαριά ήττα από τη Δίβρη

Όπως και στο ματς του πρώτου γύρου, ο Παγκρατιακός ηττήθηκε με 4-1 από τη Δίβρη εκτός έδρας για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, με πολύ νερό, η ομάδα του Πάνου Αλεξίου δεν έκανε καλή εμφάνιση και δίκαια έχασε το παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών (21' και 23') και πήραν σαφές προβάδισμα νίκης από το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη, με άλλα δύο γκολ στο 67' και 75' η Δίβρη έφτασε στο 4-0. Το Παγκράτι απλά πέτυχε το γκολ της τιμής στο 90' με τον Στίγκα (4-1).
Στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική ο Παγκρατιακός υποδέχεται το Νέο Μοναστήρι στο ματς που θα κρίνει την τέταρτη θέση. Με νίκη το Παγκράτι τερματίζει τέταρτο (καθώς θα υπερτερεί στην ισοβαθμία), ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας θα περιοριστεί στην πέμπτη θέση.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Ταμπακολόγος Π., Κατσακιώρης, Κατσαμπέκης, Νάσιος, Πε'ι'βάνης Δ., Τσουκαλάς, Ίμβρος, Μιχαλόπουλος, Στίγκας, Ταμπακολόγος Κ., Τσιγκόλης (73' Μπενίσης). Στον πάγκο έμειναν οι Πε'ι'βάνης Ε. και Αλεξίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου