Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Τράβηξε ''εξάσφαιρο'' ο Παγκρατιακός!

Απολαυστικός ήταν ο Παγκρατιακός στο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής κόντρα στο Καλαμάκι, το οποίο και συνέτριψε με 6-2 στο γήπεδο Καλυβίων. Με τη νίκη αυτή οι γηπεδούχοι διατήρησαν τις ελπίδες τους για την κατάληψη της τέταρτης θέσης.
Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς, στο 7', ο Στίγκας με πλασέ μέσα από την περιοχή. Το 2-0 έγραψε ο νεαρός Ίμβρος στο 17' με ατομική προσπάθεια.
Στην επανάληψη, ο Τσουκαλάς έκανε το 3-0 στο 64' με κεφαλιά, μετά από πλασέ του στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 3-1 στο 67', όμως και πάλι ο Στίγκας με πλασέ έκανε το 4-1 στο 73'. Ο Τσιγκόλης έγραψε το 5-1 στο 80' με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, σημειώνοντας το πρώτο του φετινό γκολ. Το Καλαμάκι μείωσε σε 5-2 στο 83', ενώ το τελικό 6-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Τσουκαλάς με κεφαλιά στο 85'.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Πε'ι'βάνης Ε., Κατσακιώρης, Ίμβρος, Νάσιος, Πε'ι'βάνης Δ., Κόντος, Τσουκαλάς, Ταμπακολόγος Κ., Στίγκας, Πέπερας (58' Κατσαμπέκης), Ντούζγος (74' Τσιγκόλης). Στον πάγκο έμειναν οι Ταμπακολόγος Π., Παπαδήμας και Αλεξίου.

               ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-4-2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου