Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Με τέτοια έδρα δεν πας πουθενά

Η έδρα τελικά αποδεικνύεται η ''αχίλλειος πτέρνα'' του Παγκρατιακού στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στο γήπεδο Καλυβίων η ομάδα του Πάνου Αλεξίου έχει γνωρίσει τις 4 από τις συνολικά 5 ήττες που έχει φέτος (ήττες από Εκκάρα, Δίβρη, Ομβριακή και Άρη!). Σήμερα ήταν η σειρά του Άρη Λαμίας να περάσει με ''διπλό'' από το Παγκράτι (0-1) και να πάρει σοβαρό προβάδισμα στη μάχη της παρηγοριάς για την τέταρτη θέση.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 35' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Ο Παγκρατιακός στη συνέχεια προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς να μπορέσει όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Το ματς ήταν αρκετά δυνατό με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο ομάδες.
Τελικά, ο Παγκρατιακός έχασε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι και έμεινε τέσσερις πόντους πίσω από την τέταρτη θέση, έχοντας όμως και ένα ματς λιγότερο.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Ταμπακολόγος Π., Κατσακιώρης, Ίμβρος, Νάσιος, Κατσαμπέκης, Τσουκαλάς, Αλεξίου, Πε'ι'βάνης Δ., Στίγκας, Τσιγκόλης (80' Λέρης), Ταμπακολόγος Κ. Στον πάγκο έμειναν οι Πε'ι'βάνης Ε., Παπαδήμας και Πέπερας.

                ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (3-6-1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου