Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Εύκολο απόγευμα και 3-0

Άνετη επικράτηση με σκορ 3-0 για τον Παγκρατιακό στο παιχνίδι με τη Μελιταία για την 19η αγωνιστική. Η νίκη συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους, που δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Μελιταίας.
Ο Παγκρατιακός έπαιξε σχεδόν με την ίδια ενδεκάδα του παιχνιδιού της Εκκάρας, αφού μοναδική αλλαγή ήταν ο Πε'ι'βάνης Ενέας, ο οποίος πήρε τη θέση του Πάνου Ταμπακολόγου κάτω από τα δοκάρια. Ήταν η πρώτη εμφάνισή του στη βασική ενδεκάδα και μάλιστα ήταν εξαιρετικός αφού διατήρησε το μηδέν, ενώ έπιασε και πέναλτυ στο δεύτερο ημίχρονο.
Το σκορ άνοιξε στο 21' ο Ίμβρος, ο οποίος πλάσαρε σωστά μετά από έξυπνη κάθετη πάσα του Πέπερα. Νωρίτερα, σε μια σχεδόν ίδια φάση ο σκόρερ είχε βρεθεί απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ, μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Τσιγκόλη, αλλά αστόχησε στο τετ α τετ. Το 2-0 έκανε ο Κώστας Ταμπακολόγος στο 26' με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή.
Στην επανάληψη, ο Λάππας στο 67', και λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, έγραψε το 3-0 με δυνατό σουτ. Λίγο αργότερα, στο 70', ο Μιχαλόπουλος κατάφερε να αποβληθεί μετά από 5 λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι! Στο 80' ο Ενέας Πε'ι'βάνης έπιασε το πέναλτυ που έκανε ο ίδιος και κράτησε το μηδέν για την εστία του.   
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου) : Πε'ι'βάνης Ε., Κατσακιώρης, Κατσαμπέκης (65' Μιχαλόπουλος), Τσουκαλάς, Πε'ι'βάνης Δ., Τσιγκόλης (72' Λέρης), Αλεξίου, Ταμπακολόγος Κ., Στίγκας, Πέπερας, Ίμβρος (60' Λάππας). Στον πάγκο έμειναν οι Ταμπακολόγος Π., Μπενίσης και Παπαδήμας.

              ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-3-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου