Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ήττα στο 90' για τον Παγκρατιακό

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση και την ανατροπή του σκορ από 2-0 σε 2-2 ο Παγκρατιακός έχασε τελικά από την Ένωση 2010 με 3-2 εκτός έδρας για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Πάνου Αλεξίου δέχτηκε στο 90ό λεπτό το τρίτο γκολ και έφυγε από το γήπεδο της Μακρακώμης χωρίς βαθμό.
Το νωθρό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων επέτρεψε στην ομάδα της Ένωσης να προηγηθεί μόλις στο 4' με 1-0 και να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 25' (2-0). Στην επανάληψη ο Παγκρατιακός ήταν πολύ καλύτερος και γύρισε το ματς, πρώτα με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαΐνα στο 63' και μετά με το σουτ του Λάππα στο 80' (2-2). Μάλιστα οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 75' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής. Παρά την αριθμητική υπεροχή της ομάδας του Παγκρατιακού οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 90' μετά από αδράνεια της άμυνας και διαμόρφωσαν το τελικό 3-2.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Καραχάλιος, Ίβρος, Τσεκούρας, Τσουκαλάς, Πεϊβάνης, Καραδήμας (85' Στίγκας), Λάππας (90' Κολακόφσκι), Μιχαλόπουλος, Τσιγκόλης Ορ., Ράμμος (57' Κατσακιώρης), Λαΐνας. Στον πάγκο έμειναν οι Ταμπακολόγος Π. και Κόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου