Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ποδαρικό... 5 αστέρων!

Στο πρώτο του παιχνίδι για το 2011 ο Παγκρατιακός φιλοδώρησε με 5 γκολ την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας. Το τελικό 5-2 δεν ήρθε, πάντως, τόσο εύκολα αφού μέχρι το 74' το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2. Με ένα ξέσπασμα όμως στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ευρεία νίκη και έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο β' γύρο του πρωταθλήματος.
Το σκορ για το Παγκράτι άνοιξε ο αρχηγός Παναγιώτης Τσουκαλάς στο 20', όταν με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντούζγου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με αυστηρό πέναλτυ στο 41'.
Στην επανάληψη, ο Ντούζγος έγραψε το 2-1 στο 56', ενώ η Ακαδημία ισοφάρισε εκ νέου στο 60' (2-2). Στη συνέχεια και ενώ το Παγκράτι έδειχνε μπλοκαρισμένο, ο Μιχαλόπουλος έδωσε τη λύση γράφοντας το 3-2 στο 74'. Τέλος, ο εξαφανισμένος σε όλο το ματς Λάππας με δύο γκολ στο 82' και 89' διαμόρφωσε το τελικό 5-2 και έφτασε τα 9 γκολ σε 12 συμμετοχές.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Ταμπακολόγος Π. (46' Πειβάνης Α.), Κατσακιώρης, Μιχαλόπουλος, Τσουκαλάς, Νάσιος, Κατσαμπέκης, Ντούζγος (76' Ραγάζος), Ίμβρος (62' Πειβάνης Δ.), Λάππας, Ταμπακολόγος Κ., Αλεξίου. Στον πάγκο έμειναν οι Λέρης, Παπαδήμας και Γιαννόπουλος.

                    ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-4-2)
                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου