Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Έχει ξε(Χ)άσει τι θα πει νίκη!

Οι κακές εμφανίσεις συνεχίστηκαν για τον Παγκρατιακό και σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Αμουρίου η ομάδα έμεινε για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς τη νίκη. Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, λόγω των δύο σερί κακών αποτελεσμάτων (με Εκκάρα και Μελιταία), οι παίκτες του Πάνου Αλεξίου άφησαν άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς αφού δεν μπόρεσαν να κερδίσουν το Καλαμάκι για την ένατη αγωνιστική. Το τελικό 1-1 ίσως και να αδικεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι δημιούργησαν περισσότερες κλασικές ευκαιρίες στο ματς ενώ είχαν και δύο δοκάρια.
Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το Παγκράτι, το οποίο ευτύχησε να σημειώσει το γρήγορο γκολ που ζητούσε. Συγκεκριμένα στο 9' ο Ντούζγος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Ίμβρος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του νεαρού αμυντικού στο φετινό πρωτάθλημα. Παρά το γκολ που πέτυχε, ο Παγκρατιακός ήταν κακός στο υπόλοιπο πρώτο μέρος και κινδύνεψε αρκετές φορές από τους γηπεδούχους με αποκορύφωμα τη φάση του 32ου λεπτού όπου το Καλαμάκι είχε διπλό δοκάρι.
Ό,τι δεν κατάφεραν στα πρώτα 45 λεπτά οι γηπεδούχοι το πέτυχαν με την έναρξη της επανάληψης. Στο 49' ισοφάρισαν σε 1-1 έπειτα από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενουμένων. Το Παγκράτι πίεσε στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, ανέβασε πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή αλλά περισσότερο κινδύνεψε στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων.
Τελικά έμεινε το 1-1, με τον Παγκρατιακό να παραμένει χωρίς νίκη από τις 31 Οκτωβρίου και να προβληματίζει έντονα με τις τελευταίες εμφανίσεις του.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου) : Ταμπακολόγος Π., Κατσακιώρης, Ίμβρος, Τσουκαλάς, Νάσιος, Μιχαλόπουλος, Ντούζγος, Ταμπακολόγος Κ., Πειβάνης Δ., Πέπερας (48' Λέρης), Λάππας. Στον πάγκο έμειναν οι Πειβάνης Α., Ραγάζος, Τσιγκόλης και Αλεξίου.

                            ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-4-2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου