Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

Χ Ο Ρ Η Γ Ο Ι

.

.

ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ

Καλώς ήλθατε στο Blog μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φθιώτιδας. Αναζητείστε πληροφορίες και αφήστε σχόλια για οτιδήποτε αφορά την αγαπημένη μας ομάδα. Καλή διασκέδαση!

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2015-2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΓΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Β΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΠΕΠΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΤΣΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β΄ ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΚΡΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΕΛΗ: ΖΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΪΒΑΝΗΣ ΑΙΝΕΑΣ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ήττα στο ντέρμπι και απογοήτευση

Σε ένα ματς στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη, τα πολλά νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα (κυρίως από την πλευρά των φιλοξενουμένων) η Εκκάρα κέρδισε με 0-1 τον Παγκρατιακό και πλέον πήρε διαφορά 7 βαθμών από τους γηπεδούχους. Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι σημειώθηκε μόλις στο 7' και προήλθε από τραγική αδράνεια του κεντρικού αμυντικού διδύμου του Παγκρατίου.
Τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και κυρίως στο δεύτερο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν (με ανορθόδοξο όμως τρόπο και πολλές βαθιές μπαλιές-βούτυρο στο ψωμί των αμυντικών της Εκκάρας) και σίγουρα άξιζαν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Δύο φορές το δοκάρι σταμάτησε τον Παγκρατιακό, η πρώτη σε σουτ του Ντούζγου στο 35' και η δεύτερη σε πλασέ του Λάππα στο 80'. Η πίεση έγινε πιο έντονη στα τελευταία λεπτά με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με 7 και 8 παίκτες στην άμυνα και τελικά να κρατούν το υπέρ τους σκορ.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης χαρίστηκε σε πολλές περιπτώσεις στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προφανώς πίστεψαν ότι συμμετέχουν σε αγώνα καράτε. Επιπλέον, στο 87' έκλεισε τα μάτια σε πέναλτυ που έκανε ο τερματοφύλακας της Εκκάρας στο Νίκο Λάππα και καταδίκασε το Παγκράτι στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.
Σίγουρα πάντως θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείριση του παιχνιδιού από το τεχνικό επιτελείο των γηπεδούχων, οι οποίοι πραγματοποίησαν μόλις μία αλλαγή, την στιγμή που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έδειχναν κουρασμένοι.
Ο κόσμος έδωσε το παρόν σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, στο τέλος όμως έφυγε πικραμένος και απογοητευμένος ενώ υπήρξαν και χλιαρές φωνές διαμαρτυρίας προς τον προπονητή και τους παίκτες του Παγκρατιακού. Ο πρόεδρος πάντως στήριξε στο τέλος την ομάδα.
Αυτό που τώρα χρειάζεται η ομάδα είναι ηρεμία και ανασύνταξη καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και τίποτα δεν έχει χαθεί.
Παγκρατιακός (Πάνος Αλεξίου): Ταμπακολόγος Π., Κατσακιώρης, Ίμβρος, Τσουκαλάς, Νάσιος, Μιχαλόπουλος, Πειβάνης Δ., Ταμπακολόγος Κ. (73' Λέρης), Αλεξίου, Ντούζγος, Λάππας. Στον πάγκο έμειναν οι Πειβάνης Α., Κατσαμπέκης, Γιαννόπουλος, Τσιγκόλης και Πέπερας.

                      ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ (4-4-2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου